måndag 12 april 2010

Allt som måste göras Innan man shoppar!

Yeaaah. !
Fredagen, shoppingen i Götlaborg. Underbar säger jag bara! Och jag kom på mig själv, att om det var något som var jobbigt inför resan så var det inte att ta sig ner till stationen, släpa på grejer där eller liknande, utan det var det före, fixningen innan gbg som tog tid och tänkande. Man kan ju inte ha på sig vad som helst, och inte ha med sig vad som helst. Man ska ju inte ha en väska med sig, det blir bara tungt, så man tar en kasse och sen när man köper något så lägger man den lilla kassen i den stora, perfekt! Man kan ju inte ha vilka underkläder som helst, man får ju tänka lite på vad man ska köpa och tänka på vad man brukar ha för underkläder till det, utmärkt! Vilka skor som helst ska man ju inte ha, jobbigt att knyta upp och knyta om och om igen, för man kommer ju vara i omklädningsrummet mååånga gånger. Om man har tajta jeans får man fajtas med dem och så flyger också strumporna lätt av, nej, det får blir något annat än tajta jeans!

.. Många ombyten, tankar och mycket tid gick åt åt sådana saker. Men allt gick bra och vi blev både snygga och praktiska och många ur tjusiga grejer fick vi tag på, kanske blir till att fota på onsdag? Får se vad tiden ger.


Idag var det i alla fall första dagen på praktiken och det var kul, faktiskt. Så där ska jag nog klara mig i fyra hela veckor.


ﻉ√٥ﺎ
Linnea

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar