lördag 21 juli 2012

Sol & filt

Det var så mysigt igår att träffa min fina familj igen, jag fick lite semester presenter också! Bland annat än jätte god finsk ost, som vi köpt på oss ett lager varje gång vi varit i Finland, den är så himmelskt god! Sen gick jag och Adrian på restaurang, den nya indiska. Det var lite ovant, vi svenskar använder kryddor på ett helt annat sätt. Men det var gott! Sen blev det lite glass i hamn, men det var kallt, så det blev ingen lång stund.
Sen åkte vi hem och myste och tittade på serier.

Idag steg jag upp tidigt, vid 5.30 ungefär. Jag tittade på lite desperat housewives (jag har fastnat helt, igen), och sen plockade familjen upp mig och så åkte vi till mormor och morfar. Idag när jag umgicks ordentligt med mamma, kom jag på hur mycket jag faktiskt har saknat henne, och de andra.
Det är också helt underbart att få träffa mormor och morfar, vad skulle jag göra utan er?

Solen har ju varit framme duktigt idag vilket är jätte skönt. Så när jag kom hem tänkte jag sola, jag tog fram solstolen och bytte om, tog fram den nya h&m katalogen, och gick ut!
Men. Näe. Kallt. Molnigt och blåsigt. Jag gick in och hämtade en filt som jag svepte om mig så fort solen gick i moln, och jag slängde av mig den fort som attan så fort solen kom fram. Men efter en timme hade jag tröttnat. Filten hade åkt av och på så många gånger så jag hade tappat räkningen. Så det blev en lite misslyckad solning, men det var skönt att komma ut, och vila lite i den friska luften, med en filt och kall vind, och solen värmde ju så skönt när den var framme.
Konstigt, varför är det alltid finare väder i Horred?

fredag 20 juli 2012

Restaurang ikväll!

Godmiddag!

I förrgår natt mådde jag inte bra, därför blev det lugnt igår.
Antagligen hade jag vilat för mycket under dagen, för på natten vid två tiden, vaknade jag och var pigg! Jag gick upp och la mig i soffan, och sen gick jag och la mig igen vid fem tiden. ..men idag mår jag faktiskt bra.
Ikväll så ska jag och Adrian på restaurang, den nya indiska, där knopen låg förut. Namaste, tror jag att den heter. Men innan det så ska vi hem till min kära mor och far och lillebror. De har varit på semester i två veckor, och i natt kom de hem! Jag måste få träffa dem och höra allt underbart de varit med om.
Och imorgon kommer Louice hem igen, så då hoppas jag på att få träffa henne!

Men först nu tror jag att jag ska gotta till det och titta på ett avsnitt av Desperate Housewives! Det sista avsnitt, sista säsongen, visades ju för någon månad sen, och nu tänkte jag börja om, jag kommer inte ens ihåg första avsnittet! Mysigt!

tisdag 17 juli 2012

En dag med rensning och pyssel i trädgården

Idag tycker jag att jag (vi) har varit riktigt duktig(a)! Vid halv nio gick jag, Adrian och hans föräldrar ut till garaget och rensade ! Vi fick även rensat snickarbo'n och altanen, jag vet inte hur många släp vi körde iväg till tippen med ... Sen lite plötsligt faktiskt, så hamnade vi alla i trädgården. Rensade rabatter (det är ju en hel del), klippte buskar och Adrian tog bort lite staket och andra prylar som vi inte vill ha i vår trädgård. Vi höll på fram till fyra. Jag är riktigt nöjd med dagen.
Sen kom Sanna. Vi lagade mat, pluggade och myste och pratade!

Imorgon ska vi ut i trädgården igen, så det blir lugnt ikväll (men inte mig emot).

måndag 16 juli 2012

Bra dagar!

Igår var jag och Louice och våra män, Adrian och Caper, och hälsa på hos mormor och morfar, så mysigt! Pratade, åt, fikade och tog det riktigt lugnt. Tänk att ha så många underbara människor runt omkring sig!

Idag tog jag tåget in till staden och träffade Lisa, min fina vän som jag alltid mår så bra utav att träffa.

Men nu är jag hemma i alla fall och ska titta på 'ice road truckers'.... Det är faktiskt lite kul att titta på!

lördag 14 juli 2012

Tv-frukost!

Idag, självklart, blev det tv-frukost!
Så mysigt att gå upp med frukost och sätta sig framför tvn, vår tv! Nästa vecka kommer den nya soffan, och då blir det en ny tv-frukost!
Adrian har åkt iväg till sin dragkamp nu, men jag sitter kvar och myser, om en stund ska jag göra vinbärssaft.
Semester<3

fredag 13 juli 2012

Dyr vecka!

Denna veckan har varit rolig, men dyr!
Jag och Adrian har fått in fiber i huset, och då bestämde vi oss för att möblera om, och ha tv-rummet i stora rummet.
Vi åkte och köpte soffa och tv, i onsdags var vi på Ge-Kås och fick inhandlat mycket bra-att-ha grejer.
Idag har vi börjat möblera om. Och nu sitter jag i det nya lilla biblioteket med en San Francisco drink och njuter och är nöjd med dagen och veckan! Adrian och hans vän sätter upp och ska få igång tvn, så ikväll blir det myskväll antar jag!

Men först ska här lagas mat, blomkålspuré och LAs (Linnea och Adrians) kyckling i ugn, med broccoli, champinjon och lök. Mums!

måndag 9 juli 2012

Semester!

Hej, nu har jag inte skrivit på länge, av olika anledningar, men speciellt en.

Nu däremot tror jag att det kommer ta sig igen.
Mycket har hänt. Jag fick jobb på Varbergs Montessoriförskola, har jag nämnt det? Vilket också betydde att jag jobbade min sista vecka i Veddige. Så sorgligt!

Nu har jag fått semester, en välbehövlig semester, verkligen!
Jag har lite planer, men mycket blir nog att ta det lugnt och jobba med huset.
Syster har kommit hem, så i veckan ska jag träffa henne. Jag ska även upp till Horred, träffa Sanna, plugga, åka till Ge-Kås, och lite annat smått och gott.
Jag började semestern med att på fredag kvällen, vid 21-tiden, gå ut och plocka vinbär i trägården, riktigt mysigt. Men sen kom regnet så bägaren blev inte riktigt full. Jag tänkte ge mig ut igen i veckan, och sen ska jag göra saft! Det gjorde vi alltid när jag var liten hemma, och det verkar så mysigt att stå och dona med, plus att det är gott, så jag får allt testa att göra det!

Nu ska jag ta och läsa lite, jag har helt och hållet fastnat i en bok. "Den du inte ser" av Mari Jungstedt. Det en kriminalroman, spännande! Men läskig! Jag vågar
inte riktigt läsa den på kvällen när inte Adrian är hemma...
Det var länge sedan jag fastande så i en bok, det är så skönt att göra det.

Jag har faktiskt inte skrivit sen midsommar. Det var en kul kväll men tråkigt att det gick som det gick. Punkt.